Velenje, Stari trg 33, SI-3320 Slovenija - EU

  • Slider 1
  • Slider 1
  • Slider 3
  • Slider 3

O NAS

Hotel Razgoršek je družinsko voden hotel, ki nudi prenočitev z bogatim samopostrežnim zajtrkom. Nahaja se 15 kilometrov od avtocestnega izvoza, v neposredni bližini trgovskih centrov, pošte, banke ter avtobusne in železniške postaje. Mirna lokacija v neposredni bližini glavne ceste, a obdana z gozdom v neokrnjeni naravi.

Hotel je gostoljuben za vse vrste gostov; poslovni gostje, skupine, turisti, mladoporočenci, družine, stari in mladi. Strokovnost zaposlenih vas bo navdušila, kljub temu pa se boste med bivanjem počutili kot doma.

V bližini hotela si lahko ogledate Velenjski grad, obiščete Muzej Premogovnika Velenje in obiščete Velenjsko plažo z možnostjo najema supa.

ZANIMIVOSTI

Hotel RazgoršekPrav nenavadno doživetje ponuja izjemna zasnova razgledne ploščadi Vista, saj se v resnici povzpnete na pohodno streho velikega odra. Ta se dviguje kar 14 metrov v višino, nanjo pa enostavno dostopite po klančini blagega naklona.

Hotel RazgoršekVelenje in Tito sta bila v času Jugoslavije tesno povezana. Po drugi svetovni vojni je majhen rudarski kraj v Šaleški dolini zacvetel z rudnikom lignita. Velik uspeh socializma na Velenjskih tleh je požel zanimanje glavnega voditelja Jugoslavije, ki je Velenjčane podprl pri gradnji modernističnega delavskega mesta. V poklon maršalu je na osrednjem trgu zrasel mogočen Titov spomenik, ki še danes velja za največjega na svetu. Velenje, katerega ime izvira iz nemškega Wöllan, pa si je med leti 1981 in 1990 v njegovo čast nadelo tudi ime Titovo Velenje.

Hotel RazgoršekŠaleško dolino s širšo okolico lahko preletite z izkušenimi piloti Šaleškega aerokluba.

Hotel Razgoršek
SOBE

Razkošne, individualno opremljene sobe in aristokratski ambient.

Hotel Razgoršek
KOPALNICA

Razkošna kopalnica vam bo pričarala vzdušje popolne sprostitve in trenutke, ko si želite biti sami, popolni in neodvisni.

Hotel Razgoršek
TERASA

Pokrita terasa za počitek na prostem v senci in uživanje ob različnih pijačah.

DESTINACIJE

Shape